Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

12 серпня - Міжнародний день молоді

Дата: 12.08.2024 15:16
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Сьогодні, 12 серпня, в Україні та світі відзначають Міжнародний день молоді. З цієї нагоди біля Немовицького будинку культури відбувся святковий захід для жителів села. 

Подія почалась вшануванням полеглих Захисників та Захисниць України хвилиною мовчання. Під час заходу були проведені спортивні змагання: шахи, шашки, дартс, ривок гирі, також вікторина та флешмоб для дітей, які збадьорились інтенсивною зарядкою. Гостей заходу пригощали цікавою місцевою стравою - «Картопляний гриб». Концертна програма, яку підготував аматорський колектив Немовицького будинку культури, додала веселого настрою та позитивних емоцій. Переможці вікторини та змагань, дорослі та малі, були нагороджені призами та медалями. Свято завершилось на позитивній ноті.

Отож, молоді жителі Немовицької територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з Днем молоді – святом надії, сподівань та мрій!
Бажаємо чудового настрою, успіхів у реалізації найсміливіших планів, оптимізму, віри в свої сили, щасливих днів життя у вільній, незалежній Україні! Пам’ятайте: молодість не залежить від віку – вона живе у душі. Тож залишайтеся завжди молодими!
Зі святом!
З Днем молоді!
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь