Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Як ефективно навчатися з Дія.Освіта?

Дата: 12.08.2024 09:14
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

На платформі Дія. Освіта можна не лише переглянути освітні серіали, але й пройти тестування на цифрову грамотність, прочитати гайд, послухати подкаст і найцікавіше пройти симулятор!

Почнімо із серіалів. На сайті їх представлено понад 150. Ви можете сортувати їх за цікавою для вас тематикою, наприклад: для школярів, вчителів, бізнесу і ще неймовірно багато категорій.

Крім цього, є змога знайти конкретний серіал за назвою в пошуковому вікні вгорі сторінки. Скласти тест на цифрову грамотність можна аж за 4 різними видами Цифрограму. Для цього достатньо вибрати пункт «Тестування» в шапці та вибрати Цифрограм, що вас цікавить. Після складання тесту ви отримаєте сертифікат, який можна використати для надсилання резюме.

Публікувати гайди почали після 24 лютого 22 року, проте їх уже назбиралося більше ніж 60 Тем гайдів — безліч, тут ви можете дізнатися як про діпфейки, ефективне онлайн-навчання, корисні функції в смартфоні, так і про правила безпеки під час воєнних дій. Прочитати їх можна в розділі «Гайди», перейшовши до нього з головної сторінки.

Навчання на Дія. Освіта стає ще доступнішим 🚀

Розпочніть свій шлях у digital-освіті вже зараз: https://osvita.diia.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь