Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Щодо благоустрою громади

Дата: 09.08.2024 16:07
Кількість переглядів: 82

Працівники  КП «Благосервіс» щоденно працюють на благо нашої громади, зокрема, продовжують здійснювати санітарне очищення та постійний догляд на об’єктах загального користування, узбіччях доріг - обкошується трава та видаляються порослі у всіх населених пунктах громади, її прилеглих територіях, а також допомога для сімей військових.

Продовжуються роботи з відновлення стану місцевих доріг громади, а саме, у селі Немовичі проводиться фрезерування ям наявного асфальтобетонного покриття та укладання вирівнюючого шару холодним асфальтом, по вулиці 17 Вересня для комфортного очікування громадського транспорту, встановлено зупинку.   

У селі Тинне завершено поточний ремонт дороги по вулиці Сонячна, Шевченка - шляхом підвезення піщаної суміші, для переїзду мешканців с.Тинне між вулицями з  Тихої на Борову зроблено місток.

Ми вдячні кожному, хто долучається до благоустрою Немовицької громади. Спільними зусиллями ми можемо зробити нашу громаду ще кращою.

Дякуємо  Збройним Силам України спокійно жити та працювати.

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь