Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Віртуальний психологічний клуб пробації: хто, про що і для чого?

Дата: 26.07.2024 15:43
Кількість переглядів: 62

Задля підвищення рівня психологічної обізнаності працівників на базі сектору психологічної допомоги та інновацій в пробації у липні 2023 року було створено віртуальний психологічний клуб.

Метою його діяльності є реалізація корпоративного навчання, що відповідає сучасним міжнародним стандартам ефективної дидактики для професіоналів, які працюють в циклі “людина — людина”. Такий клубний формат дозволяє мотивувати персонал пробації до самовдосконалення, розвитку професійних навичок, адже теми та зміст занять відповідають їхнім потребам. Під час онлайн-зустрічей особливу увагу приділяють практичному арсеналу психологів пробації, що розширюється з кожним днем.

Учасниками психологічного клубу на постійній основі є понад 170 пробаціонерів з усієї України, котрі не лише навчаються, але й активно пропонують теми для колегіального обміну, спираючись на свій досвід роботи з засудженими.

Так, 9 липня 2024 року, напередодні річниці створення психологічного клубу, фахівці сектору психологічної допомоги та інновацій в пробації провели чергове онлайн-заняття. Тему для цього заняття – індивідуально-психологічні особливості засуджених, які перебувають в позиції жертви – запропонували самі учасники клубу. Під час зустрічі пробаціонери обговорили специфіку взаємодії з такими підобліковими та розглянули методи роботи з ними, на основі моделі "трикутника Карпмана". Заняття було спрямоване на надання слухачам інструментів, які допоможуть їхнім клієнтам вийти з жертовної позиції, опанувати навички відповідальності за власне життя та, таким чином, сприяти їх ресоціалізації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь