Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 19.07.2024 15:40
Кількість переглядів: 124


ПОВІДОМЛЕННЯ

23 липня 2024 року о 12 год 00 хв. у приміщенні  Будинку культури с.Немовичі (вул.Центральна, 6) відбудеться  засідання шістдесят п'ятої сесії Немовицької  сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії.

Орієнтовний порядок денний:

1.Про затвердження порядку денного шістдесят п’ятої  сесії Немовицької сільської ради.                       

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

2.Депутатські запити

Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

3.Про внесення змін до цільових програм місцевого значення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2024 рік.

Інформує: Яковець О.І. – начальник фінансового відділу

4.Про внесення  змін до бюджету Немовицької сільської  територіальної громади  на 2024  рік.

                            Інформує: Яковець О.І. – начальник фінансового відділу

5.Про стан боротьби із злочинністю та дотримання правопорядку на території Немовицької сільської ради

Інформують: Мельник П.С., Шмалюх Р.В. - поліцейські офіцери громади

6.Про затвердження Програми реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року

Інформує: Саванчук С.В.-начальник відділу освіти , культури, молоді та спорту.

7.Про затвердження Плану проведення технічної інвентаризації та паспортизації дитячих ігрових майданчиків, спортивних майданчиків та інших об’єктів відпочинку дітей на території Немовицької сільської територіальної громади

Інформує: Крат О.В.- начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та ЖКГ

8.Про надання матеріальної допомоги.

Інформує: Потапович С.П. - начальник відділу соціального захисту

9.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Омельковцю Ігорю Андрійовичу, жителю с. Тинне.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

10.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Омельковцю Ігорю Андрійовичу, жителю с. Тинне.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

11.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Лопанчуку Івану Сергійовичу

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

12.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Городнюку Григорію Івановичу, жителю м. Сарни.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд гр. Захарчук Ользі Кузьмівні, жительці с. Тинне.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд гр. Примак Людмилі Корніївні, жительці с. Тинне.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд гр. Вакулко Єві Платонівні, жительці с. Зносичі.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд гр. Матюку Олександру Володимировичу, жителю с. Тинне.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (пай) гр. Оленіч Людмилі Максимівні, жительці м. Сарни.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (пай) гр. Оверчук Любові Іванівні, жительці м. Сарни.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

19.Щодо  надання дозволу  НЕК  «Укренерго» на розроблення проекту   із землеустрою щодо   відведення земельних  ділянок для будівництва,  експлуатації та  обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії за фактичним розміщенням анкерно –  кутової опори 163 ПЛ 750 кВ ПЛ  «Рівненська АЕС – Київська».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

 

                                                       

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь