Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Продовжуємо підтримувати благоустрій у Немовицькій громаді

Дата: 19.07.2024 15:30
Кількість переглядів: 178

Спільними зусиллями працівників комунального підприємства «Благосервіс» та місцевих жителів продовжуються роботи з благоустрою населених пунктів Немовицької громади.

Цьогорічне літо з дощами і теплом сприяє активному росту трав’яного покрову і чагарників. Комунальне підприємство «Благосервіс» здійснює санітарне очищення та постійний догляд на об’єктах загального користування, узбіччях доріг - обкошується трава та видаляються порослі у всіх населених пунктах громади та її прилеглих територіях.

На території громади триває виконання суспільно-корисних робіт до яких залучаються зареєстровані безробітні особи наших населених пунктів. Зазначені вище особи протягом тижня залучалися для розчищення територій після природньої стихії для сімей військових.

Силами комунального підприємства «Благосервіс» постійно здійснюються роботи з упорядкування паспортизованих сміттєзвалищ.

Поступово тривають роботи з відновлення стану місцевих доріг громади, зокрема, у селі Немовичі по вулицях Гремяче та Князя Острозького, проведено фрезерування ям наявного асфальтобетонного покриття та укладання вирівнюючого шару гарячої асфальтобетонної суміші. Також, продовжується  поточний ремонт дороги шляхом підвезення піщаної суміші у Тинненському старстинському окрузі по вулиці Сонячна.

Продовжуємо працювати на благо громади! Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці позитивно впливають на настрій кожного із нас та суспільства в цілому.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь