Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 17.07.2024 17:26
Кількість переглядів: 209

17 липня, відбулось засідання  виконавчого комітету Немовицької сільської ради під головуванням сільського голови Олександра ТРОХИМЦЯ. Засідання розпочалося хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам'ять всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок вторгнення російських окупантів.

У роботі взяли участь 16 членів виконавчого комітету та запрошені.  На порядок денний було винесено 12 питань.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувалось захисту прав дітей, а саме, затверджено висновок щодо визначення місця проживання малолітніх дітей. Також, затверджено висновок опікунської ради про призначення помічника дієздатній фізичній особі.

Одним із пріоритетних та планових  питань на засіданні виконавчого комітету було розглянуто питання про  погодження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2025 рік.

У ході засідання було обговорено і надано дозвіл на видалення аварійних дерев на території Немовицької сільської територіальної громад.

Також, членами виконавчого комітету було розглянуто питання про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» інших нормативно правових актів та стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Немовицької сільської ради за І півріччя 2024 року.

Крім того, члени виконавчого комітету погодили два проєкти рішень щодо надання дозволів на встановлення тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на приватній земельній ділянці  у селі Зносичі та селі Немовичі.

У встановлений чинним законодавством  термін з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на порталі документів на офіційному вебсайті сільської ради у розділі "Офіційні документи" nemovycka-gromada.gov.ua/docs/.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь