Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про благоустрій у Немовицькій громаді

Дата: 05.07.2024 15:32
Кількість переглядів: 250

Тривають щоденні роботи з благоустрою у всіх населених пунктах  Немовицької територіальної громади.

З метою утримання у належному стані кладовищ на території громади та на виконання Програми соціально-економічного розвитку громади на 2024 рік, Немовицькою сільською  радою  завершено роботи з облаштування кладовища у Зносицькому старостинському окрузі та розчищено від старих аварійних дерев, які щороку все більше розростаються і пускають нове коріння, руйнуючи надмогильні пам’ятники.

Протягом тижня, КП «Благосервіс» упорядковало зупинку при в’їзді у село Тинне, що є важливою складовою безпеки дорожнього руху місцевих жителів.

Також, силами КП «Благосервіс» постійно здійснюються роботи з упорядкування паспортизованих сміттєзвалищ, разом із тим, постійно виявляються та прибираються несанкціоновані сміттєзвалища, що є додатковим навантаженням на сільський бюджет громади.

В котре наголошуємо, що викидання сміття у місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену Законом України «Про управління відходами».

Доводимо до відома мешканців Немовицької громади, що наразі створені умови для централізованої системи збирання та вивезення твердих побутових відходів. Велике прохання берегти навколишнє природне середовище, свою унікальну місцевість та не вивозити відходи в непризначені для цього місця.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь