Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Сумна звістка прийшла знову у нашу громаду

Дата: 17.05.2024 10:16
Кількість переглядів: 2675

Фото без опису

Сумна звістка прийшла знову у нашу громаду. Щодня гинуть за Незалежність нашої держави сини України - найкращі та найдорожчі нам люди... Немовицька громада втратила ще одного свого захисника. У війні з російським окупантом 15 травня 2024 року, проявивши стійкість та мужність, внаслідок мінометного обстрілу противника на Донеччині, загинув наш захисник, житель села Немовичі солдат 68 Єгерської бригади Годун Сергій Миколайович, 22 листопада 1982 року народження, призваний на військову службу за мобілізацією минулого року.  

Вірний військовій Присязі та українському народові, він з гідністю ніс військову службу, вірив у Перемогу та цілісну, вільну Україну й віддав найцінніше за цю мрію – своє життя. Сергій – справжній Герой, що загинув зі зброєю в руках, до останнього подиху захищаючи свою рідну землю. 

У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі Годуна Сергія Миколайовича. Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, знайомим, побратимам загиблого.

Вічна пам’ять і слава нашому Захиснику, низький уклін за захист України та всіх нас!

 

18 травня на території Немовицької сільської ради  оголошено Днем жалоби в пам’ять про військовослужбовця Годуна Сергія  Миколайовича, який загинув захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Відповідне розпорядження підписав Немовицький  сільський голова.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також 18 травня 2024 року скасовано проведення розважально – концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Просимо завтра жителів громади гідно, із державною символікою та квітами, провести в останню земну дорогу нашого Захисника.

 

Про час прибуття кортежу з тілом Героя повідомимо додатково.

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь