Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Знову трагічна звістка з війни....14 травня – День жалоби в Немовицькій громаді

Дата: 13.05.2024 09:00
Кількість переглядів: 2091

Фото без опису

І знову пекучий біль і гіркий смуток війни торкнувся нашої громади. Жорстока війна не перестає нагадувати про себе.

На  Донеччині 10 травня 2024 року загинув військовий нашої громади, житель села Зносичі –  Мельник Анатолій Петрович, 13.09.1982 року народження.

У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героя та висловлюємо співчуття, спільно розділяючи  біль втрати з  рідними та близькими Захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

14 травня на території Немовицької територіальної громади  оголошено Днем жалоби в пам’ять про військовослужбовця Мельника Анатолія Петровича, який загинув захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Відповідне розпорядження підписав Немовицький  сільський голова.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також, 14 травня 2024 року скасовано проведення розважально – концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Просимо завтра жителів громади гідно, із державною символікою та квітами, провести в останню земну дорогу нашого Захисника.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь