Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Вклонімось пам'яті та мужності молодого воїна Олександра Котка

Дата: 11.05.2024 08:30
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

Сьогодні минає перша річниця з дня загибелі Героя, одного з її найкращих синів, молодого воїна Котка Олександра Вікторовича, який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину. Українцями не стають, ними народжуються. Діти своєї Батьківщини ні одного дня не вагаються, щоб стати на захист. Саме ці слова характеризують відданого солдата 24 окремого штурмового батальйону «Айдар» Олександра Котка, що стійко боровся з ворогом.

Коток Олександр Вікторович народився 14 листопада 2004 року в селі Першоконстянтинівці Чаплинського району, Херсонської області. Навчався в місцевій школі, яку фактично не мав змоги закінчити через повномасштабне вторгнення рф. Мав багато друзів, завжди був душею компанії. Сашко був завжди рішучим, цілеспрямованим та відповідальним юнаком, який з раннього віку працював, щоб бути фінансово незалежним. Не мав ніколи шкідливих звичок, займався спортом, дуже любив футбол. На початку війни Олександр виїхав до Польщі де певний час працював. Коли став повнолітнім вирішив не сидіти на чужині, а повернувся до України, щоб боронити свою рідну землю. Проходив службу в 24 окремому штурмовому батальйоні «Айдар». Мав мрію – по закінченню війни залишитись назавжди на заході України та не судилось…На превеликий жаль, при першому штурмі отримав поранення не сумісні з життям. Загинув Олександр Коток 11 травня 2023 року на околицях населеного пункту Іванівське, що на Донеччині. Поховали  Героя у с.Тинне Сарненського району Рівненської області, звідки родом його дідусь. В Сашка залишились тато, мама та молодша сестричка Юля. На жаль, його рідне село до цього часу під окупацією…

Доземний уклін Олександру за його вірність, чесність, мужність та силу. Вдячність – за його хоробрість у боротьбі з окупантом, за силу духу та рішучість - захищати свою країну.

Щирі співчуття родині загиблого Героя. Сумуємо... Низько схиляємо голови у скорботі... Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці ні через рік, ні через десятки років.
З глибокою повагою ми завжди пам’ятатимемо нашого Героя.

Вічний спочинок і світла пам'ять Герою Олександру Котку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь