A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств

Дата: 04.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 108

Немовицька сільська рада повідомляє, що згідно із затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року №918 (зі змінами) фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції мають право на отримання бюджетних коштів. Для цього отримувач повинен бути зареєстрований у Державному аграрному реєстрі, мати у власності та/або користуванні від 1 до 120 гектарів земель сільськогосподарського призначення або мати у власності від 3 до 100 голів великої рогатої худоби (корів) чи від 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

Покрокова інструкція з реєстрації та користування платформою Державного аграрного реєстру за посиланням: https://bit.ly/DAR_registry

Заявка на отримання бюджетних коштів подається через особистий електронний кабінет до Державного аграрного реєстру https://www.dar.gov.ua/

Заявки приймаються з 1 травня по 30 червня поточного року.

Бюджетні кошти надаються у вигляді:

- бюджетної субсидії на одиницю оброблювальних угідь сільськогосподарського призначення (1 га) для провадження сільськогосподарської діяльності у розмірі 4000 гривень на 1 гектар.

- спеціальної бюджетної дотації для утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямків продуктивності на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки, - у розмірі 7000 гривень на одну корову.

- спеціальної бюджетної дотації для утримання маточного поголів’я кіз та/або овець на кожну голову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки, - у розмірі 2000 гривень на кожну голову кіз та/або овець.

Звертаємо вашу увагу на те, що отримувач самостійно відстежує опрацювання своєї заявки через особистий електронний кабінет Державного аграрного реєстру та своєчасно реагує на повідомлення у ньому щодо здійснення всіх необхідних дій для руху заявки, усунення недоліків та її затвердження.

Детальніше за посиланням: https://www.dar.gov.ua/.../uryad-rozshiriv-napryami...

Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь