A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Разом ми це зробили – тепловізор для нашого захисника

Дата: 22.03.2024 11:03
Кількість переглядів: 696

Ми не маємо права ні на мить забувати про те, що війна триває і наша допомога потрібна повсякчас нашим захисникам. Тому працівники сільської ради, як і всі українці, які працюють та щиро вірять у нашу Перемогу регулярно долучаються до благодійних акцій та організацій різноманітних заходів.

До сільського голови Олександра ТРОХИМЦЯ звернувся захисник нашої громади Юрій СИНЮК з проханням допомогти придбати тепловізор, який необхідний для виконання бойових завдань. Працівники апарату сільської ради і її структурних підрозділів, а також за підтримки двох місцевих підприємців в короткий термін зібрали 65 тис. грн. та придбали необхідний пристрій. Оскільки воїн на даний час перебуває у відпустці, тому 22.03.2024 сільським головою  особисто було вручено тепловізор нашому захиснику. Даний пристрій забезпечить бійцям на передовій «нічний зір», вбереже не одне життя та працюватиме на Перемогу України!

Українські військові продовжують демонструвати міць та витримку у бою з російським окупантом. А ми продовжуємо допомагати їм необхідним спорядженням.

Працюємо разом на Перемогу! Тож закликаємо усіх небайдужих жителів громади по можливості долучатись та не залишатись осторонь.

 

Фото без опису  Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь