A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

У закладах освіти Немовицької громади відбувся тренінг за участю фахівців БФ "Регіон Карпат" NEEKA

Дата: 22.03.2024 11:15
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

З метою підвищення обізнаності молоді та запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству, у Зносицькому, Немовицькому  та Тинненському ліцеях відбувся інформаційний захід на тему «Домашнього насильства». На діалог залучили здобувачів освіти 7-го, 8-го,6-го, 4-го класів закладів загальної середньої освіти Немовицької громади. Даний захід пройшов за участю членів мобільної бригади фахівців Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Під час тренінгу, який провели психолог  Ольга Малахова та соціальний працівник Ігор Хоменко, дітей ознайомили із різними проявами насильства, а також поінформували щодо того, як і кого повідомляти про випадок неприйнятної поведінки. Обговорили ефективні способи ментального, фізичного, та психологічного здоров’я дітей, запобігання проявам боулінгу та домашнього насилля, а також насилля за ознаками статі. Учні мали змогу корисно та цікаво провести час, дізнатися багато цікавої інформації.

Подібні інформаційні зустрічі  покликані допомогти дітям, які постраждали від воєнних дій в Україні та щодня страждають від чисельних травматичних подій, а також запобігти вчиненню насильства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь