Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

13 березня у Немовицькій територіальній громаді - День жалоби

Дата: 12.03.2024 12:15
Кількість переглядів: 1365

Фото без опису

13 березня на території Немовицької територіальної громади оголошено Днем жалоби в пам’ять про військовослужбовця Віктора Євтушенка, який загинув захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність УкраїниВідповідне розпорядження підписав заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також, 13 березня 2024 року скасовано проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Гідно зустрінемо та проведемо в останню путь нашого героя-захисника, земляка Євтушенка Віктора  Олександровича, 23 жовтня 1995 року народження,  який загинув 6 червня 2023 року на Запорізькому напрямку.

Орієнтовно  о 10.00 год. траурний  кортеж прибуде до с.Немовичі, о 10.30 год., - до с.Зносичі, о 11.00 год. кортеж прибуде до с. Тинне. Героя привезуть до рідного батьківського будинку, де пройде прощання. Після прощання  воїна поховають в с. Іванчі, де проживав зі своєю дружиною та маленькою донечкою.

Жителів громади просимо живим коридором зустріти із державною символікою та квітами,  гідно провести в останню путь нашого Захисника Євтушенка Віктора Олександровича.

Вшануймо і віддаймо честь нашому герою. 

Слава Україні! Героям Слава!

 

Додатково повідомляємо, що для тих, хто бажає провести в останню путь Героя від батьківського будинку із с. Тинне до с.Іванчі Полицької громади буде організовано автобус.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь