Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 20.02.2024 15:44
Кількість переглядів: 119

ПОВІДОМЛЕННЯ

22 лютого 2024 року о 12 год 00 хв. у приміщенні  Будинку культури с.Немовичі (вул.Центральна, 6) відбудеться  засідання п'ятдесят дев'ятої сесії Немовицької  сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії.

Орієнтовний порядок денний:

1. Про затвердження порядку денного п’ятдесят дев'ятої сесії Немовицької сільської ради.                       

                        Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

2. Депутатські запити

                        Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

3.Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Немовицької сільської ради за 2023 рік

                                              Звітує: Трохимець О.П.-сільський голова

4. Про внесення змін до цільових програм місцевого значення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2024 рік.

                             Інформує: Яковець О.І. – начальник фінансового відділу

5. Про внесення  змін до бюджету Немовицької сільської  територіальної громади  на 2024  рік.

                             Інформує: Яковець О.І. – начальник фінансового відділу

6.Про погодження штатного розпису Комунального підприємства «Благосервіс» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2024 рік.

                      Інформує: Удовиченко І.І.-гол.бухгалтер КП «Благосервіс»

7.Про стан боротьби із злочинністю та дотримання правопорядку на території Немовицької сільської ради.

                       Інформують: Шмалюх Р.В., Мельник П.С.-дільничі офіцери громади

8.Про ініціювання розроблення місцевого енергетичного плану Немовицької сільської територіальної громади до 2030 року
                       Інформує:Крат О.В.- нач. відділу економічного розвитку, інвестицій та ЖКГ 
9. Про  хід  виконання Програми соціального захисту населення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області за 2023 рік

                     Інформує:Потапович С.П.-нач.відділу соціального захисту

10.Про надання матеріальної допомоги.

                                        Інформує: Потапович С.П.-нач.відділу соціального захисту
11.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну частку (пай) гр. Коток Надії Андріївні.

                         Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай) гр. Кіркову Івану Івановичу на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

                       Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай) гр. Ковальчуку Володимиру Володимировичу на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

                        Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай) гр. Коренцю Сергію Степановичу на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

                       Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бакунцю Леоніду Михайловичу площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Українська, 24 Сарненського району Рівненської області.

                          Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Драголюк Галині Іванівні площею 0,1983 га, яка розташована в селі Немовичі вул. Центральна, 21 Сарненського району Рівненської області.

                           Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Катинській Марії Трохимівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Немовичі вул. Поліська, 21 Сарненського району Рівненської області.

                         Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Одарчук Олені Володимирівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Зносичі вул. Федора Панасюка, 107 Сарненського району Рівненської області.

                        Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шмалюху Володимиру Йосиповичу площею 0,2213 га, яка розташована в селі Тинне, вулиця Затишна, 5А, Сарненського району Рівненської області.

                       Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бакунцю Сергію Адамовичу площею 0,1996 га, яка розташована в селі Тинне вул. Набережна, 15 Сарненського району Рівненської області.

                         Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Семенович Галині Василівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Немовичі вул. Вишнева, 10 Сарненського району Рівненської області.

                                                   Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова
22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Коток Ксенії Павлівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Садова, 25 Сарненського району Рівненської області.

                                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова
23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Петровчук Наталії Адамівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Шкільна, 51 Сарненського району Рівненської області.

                           Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Котку Володимиру Петровичу площею 0,1983 га, яка розташована в селі Тинне вул. Лесі Українки, 35 Сарненського району Рівненської області.

                                                   Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова
25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Власюк Парасковії Степанівні площею 0,2171 га, яка розташована в селі Тинне вул. Українська, 7 Сарненського району Рівненської області.

                                Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корінцю Петру Павловичу площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Молодіжна, 1 Сарненського району Рівненської області.

                               Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

27.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Царук Любові Іванівні площею 0,2064 га, яка розташована в селі Тинне вул. Затишна, 12 Сарненського району Рівненської області.

                               Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

28.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шутько Любові Михайлівни площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Українська, 66 Сарненського району Рівненської області.

                               Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

29.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мельник Любові Петрівни площею 0,2457 га, яка розташована в селі Зносичі вул. Панасюка Федора, 95 Сарненського району Рівненської області.

                               Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

30.Про передачу земельної ділянки у постійне користування КНП «Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Немовицької сільської ради.

                                 Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду строком на 49 років ПрАТ «Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії в с. Немовичі на території Немовицької  сільської ради.

                                Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

32.Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельної ділянки.

                                Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

33.Про вилучення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в с. Немовичі в урочищі «Мутвиця» та «Бочки».

                                                       Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова
34.Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах).

                               Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова
35.Про затвердження Генерального плану та плану зонування території с. Гута-Перейма Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

                              Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

36.Про затвердження Генерального плану та плану зонування території селище Немовичі Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

                              Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

ПРОЄКТ

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь