A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулось засідання Координаційного центру

Дата: 09.10.2023 17:32
Кількість переглядів: 235

5 жовтня 2023 року під головуванням керівника Кординаційного центру - заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тамари АЗІЗОВОЇ відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Немовицькій сільській раді.

У засіданні взяли участь члени Координаційного центру, які розглянули низку важливих питань.  Основна увага була приділена напрацюванню ефективного механізму координації та оперативного гуманітарного реагування на забезпечення потреб цивільного населення  їх медичне забезпечення, надання правової допомоги та підтримки. Окремий акцент був зроблений на  соціальний захист внутрішньо-переміщених осіб,  дотримання та захист прав внутрішньо-переміщених дітей, що проживають на території громади.  Також обговорювалися питання  щодо забезпечення організації проведення відповідних заходів передбачених Всесвітньою програмою ментального здоров’я «Ти як?» та створення «Гарячої лінії» для допомоги цивільному населенню постраждалому від війни.

З урахуванням доповідей та за результатами обговорення, відповідно до порядку денного Координаційним центром були надані відповідні рекомендації, які реалізуються шляхом видання розпорядження сільського голови та доведення до виконавців вирішення відповідних завдань.

 Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь