Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулась робоча зустріч у формі діалогу

Дата:
Кількість переглядів: 58

30.08.2023 року до Немовицької громади завітали представники ВООЗ в Україні разом із завідувачем відділом імунопрофілактики ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ України» Віктором Морозом. Метою візиту є оцінка дій з реагування на відсутність щеплень у дітей, які не мають медичних протипоказів до вакцинації. В заході взяли участь очільник громади Олександр Трохимець, представники КНП «Немовицький ЦПМСД», священослужителі, керівництво освіти громади та  жителі Немовицької громади.

Зустріч відбувалася у формі діалогу, в якому всі присутні брали активну участь. На сьогоднішній день альтернатив вакцинації з метою профілактики захворювання на відповідні інфекції немає. Вакцини стимулюють власну імунну систему організму до захисту людини від відповідної інфекції або хвороби. Дитина, яка не отримала щеплення проти тих чи інших інфекцій, наражається на великий ризик захворіти. Ризик поширення захворювань серед дітей, які не отримали щеплення, значно вищий, ніж у захищених шляхом вакцинації.

В закладах охорони здоровя Немовицької громади наявна вакцина в достатній кількості, яка відповідає всім вимогам «холодового ланцюга». Зверніться до свого сімейного лікаря, аби дізнатися про вакцинальний статус Вашої дитини.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь