Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Річниця загибелі Воїна – Михайла Занозовського

Дата: 30.08.2023 09:00
Кількість переглядів: 1515

Фото без опису

Йдуть у засвіти найкращі життя. Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем… 30.08.2023 минає рік, гіркої розлуки, вічного жалю та світлої  пам’яті Героя – захисника Михайла Занозовського. І час не лікує, не допомагає забути цю втрату. Бо у нас і нема права. Всі маємо пам’ятати загиблих героїв, шанувати кожного. Згасла зірка Героя, зупинись на хвилинку й опусти голову в смутку …

Занозовський Михайло Олександрович народився 29 жовтня 1970 року у селі Тинне Сарненського району, Рівненської області. Михайло добре навчався у школі та закінчив 10 класів. Спершу вступив у Рівненський  автодорожній  технікум, а після закінчення 2 роки служив у армії в Казахстані. Згодом Михайло повернувся у рідне село та працював у місцевому колгоспі, адже любив працювати у полі. Пізніше Михайло одружився, народилось троє дітей: 2 доньки та син. Чоловік був гарним господарем та майстром на всі руки. Розумний, завжди веселий та щирий. 

З початком повномасштабного вторгнення Михайло пішов до  військкомату. У складі 24-ї механізованої бригади імені короля Данила чоловік вирушив на передову, щоб захищати рідну країну. Разом з побратимами він пройшов пекло Луганщини та зміг вирватися з оточення.

30 серпня 2022 року на Херсонському напрямку, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу захисник загинув. В нього залишилися батьки, брати, сестра, дружина, син, доньки, онук.

Занозовський Михайло Олександрович посмертно нагороджений медаллю «За мужність ІІІ ступеня». 

Герой – захисник  Михайло Занозовський завжди залишиться у наших серцях як відданий захисник і чудова людина, яка приносила радість та усмішки усім навколо.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цей день поділяємо горе родини Захисника та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Величний подвиг запеклої боротьби мужнього воїна, вірного Сина України, нашого Героя Михайла з російським окупантом не зітреться часом. Його ім’я навіки закарбоване в історії наших визвольних змагань за незалежність України.

Вічна пам’ять, честь та слава Михайлу Занозовському та всім полеглим воїнам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь