Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Участь старост у навчанні

Дата: 24.07.2023 09:58
Кількість переглядів: 639

Упродовж двох днів 20-21 липня старости Галина БАРАНОВСЬКА та Олександр ОМЕЛЬКОВЕЦЬ проходили дводенний семінар-тренінг ініціаторами якого була Рівненська обласна рада спільно з Програмою розвитку ООН в Україні, яка реалізовує проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України». 

Національні та місцеві експерти акцентували увагу старост на їхніх повноваженнях, на законодавчих змінах, які очікуються, на можливостях, які надає міжмуніципальне співробітництво, на проблемних питання, які виникають в умовах воєнного стану.

Також учасників інформували про передові інструменти для надання якісних публічних та адміністративних послуг на рівні старостинських округів, а саме, щодо реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації місця проживання в умовах воєнного стану тощо.  

Дякуємо ініціторам за змістовне навчання, яке допоможе  стати старостам справжніми лідерами на місцях, швидко реагувати на кризові ситуації, відстоювати інтереси жителів своїх округів на рівні територіальної громади, згуртовувати громаду та будувати ефективний діалог між населенням та місцевою владою.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь