A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Шановна громадо (щодо 3 зони) !

Дата: 04.07.2023 11:31
Кількість переглядів: 859

Шановна громадо!

Звертаємо Вашу увагу, що проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України» https://dazv.gov.ua/ua/plugins/userPages/1100 - базується на наукових дослідженнях датованих 2011-2012 роками. Тобто, науковці взяли проби землі в УСІХ населених пунктах Сарненського району. Прикріплюємо висновок науковців нижче: http://nkrzu.gov.ua/share/exp_vys/materialy/rivnenska_1/2_ekspertnyi_vysnovok_rivnenska.pdf  - де всі зможуть ознайомитись з текстом експертного висновку 2012 року! Це більше 10 років тому!

Що робиться уже станом на зараз від Немовицької сільської ради:

  • Триває збір підписів проти проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України» .Всі бажаючі можуть долучитися до підписів в  адміністративних приміщеннях сільської ради.(старостати с.Зносичі, с.Тинне, клуб с.Катеринівка) .
  • Планується позачергове засідання сесії сільської ради щодо розгляду данного питання.

Крім збору підписів ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ!!! Кожен з вас ЗОБОВ‘ЯЗАНИЙ взяти участь у громадських обговореннях!

Зауваження, коментарі та пропозиції до проєкту акта  ОСОБИСТО надавайте до 22 липня 2023 року в електронній формі на адресу Державного агентства України з управління зоною відчуження:sw@dazv.gov.ua (завідувач сектору з наукової роботи, тел. 594-82-43).

Звіт про результати громадського обговорення буде розміщено на вебсайті Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Коментарі в соцмережах не допоможуть - потрібно писати коментарі на вказану електронну адресу з виваженою думкою щодо питання. Без образ, цензурною лексикою. Мітинги та масові зібрання  тільки дестабілізуть ситуацію в країні, краще цивілізовано правовим шляхом висловити свій протест.

 

                  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь