Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 06.06.2023 10:26
Кількість переглядів: 319

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці села Тинне Немовицької сільської територіальної громади

Немовицька сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці села Тинне Немовицької сільської ради в зв’язку із надходженням відповідної пропозиції до сільської ради.

Організатор громадського обговорення – Немовицька сільська рада Сарненського району Рівненської області.

Громадське обговорення проводиться Немовицькою сільською радою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропонується перейменувати вулицю Дружби в селі Тинне на вулицю Володимира Онісковця на честь загиблого воїна Володимира Максимовича Онісковця, який віддав своє життя за незалежність України. З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну пішов добровольцем захищати Батьківщину. 1 березня 2022 року односельчанин став пліч-о-пліч з побратимами на захист рідної землі і людей від ворога на Луганському напрямку у складі 24-тої мотопіхотної бригади. У травні 2022 року, в результаті вибухової травми, отримав вогнепальне уламкове поранення, після лікування повернувся до побратимів на фронт та продовжив захищати народ України. 13 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання під Херсоном (с. Брускинське), героїчно загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Обговорення проводиться за ініціативи жителя села Тинне. Обговорення проводиться у формі електронних консультацій з використанням офіційного веб-сайту Немовицької сільської ради та соціальних мереж протягом 2-х місяців з 06 червня 2023 року по 05 серпня 2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) можна подати протягом 2-х місяців у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, шляхом надсилання листів на поштову адресу: 34540, Рівненська область, Сарненський район, с. Немовичі, вул. Центральна, 4; на електронну адресу: nemovychi_investycij@ukr.net; чи усній на особистому прийомі за адресою: 34540, Рівненська область, Сарненський район, с. Немовичі, вул.. Центральна, 4.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесене на громадське обговорення можна отримати звернувшись на електронну адресу nemovychi_investycij@ukr.net; або зателефонувавши за номером +380503393340.

Відповідальна особа за проведення обговорення Ольга КРАТ – начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені 07 серпня 2023 року на офіційному веб-сайті Немовицької сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь