Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 12.05.2023 09:35
Кількість переглядів: 148

18 травня 2023 року о 12:00 год в приміщенні Будинку культури села Немовичі вул. Центральна, 6 відбудеться засідання сорок шостої сесії Немовицької сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії.

Орієнтовний порядок денний:

1. Про затвердження порядку денного сорок шостої сесії Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

2. Депутатські запити.

Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

3.Про затвердження «Звіту про виконання бюджету Немовицької сільської територіальної громади за І квартал 2023  року»

                                    Інформує: Яковець О.І.-начальни к фінансового відділу сільської ради

4. Про внесення змін до цільових програм місцевого значення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2023 рік.

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового відділу

5. Про внесення  змін до бюджету Немовицької  сільської  територіальної громади  на 2023  рік.

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового відділу

6.Про затвердження  Стратегії розвитку Немовицької громади на період до 2027 року

                                          Інформує. Крат О.В.- головний спеціаліст відділу економічного розвитку,інвестицій та ЖКГ  та документального  забезпечення організації роботи сільської ради

7.Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2023 рік.                          

                                       Інформує: Генько Л.П.-головний лікар КНП «Немовицький ЦПМСД»Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

8.Про надання матеріальної допомоги

                                             Інформує: Потапович С.П. – начальник відділу соціального захисту

9..Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну  частку (пай) гр. Лохвич Лідії Артемівні.

                                         Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну  частку (пай) гр. Прокопчук Ларисі Олексіївні.

                                            Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну  частку (пай) гр. Бортнік Світлані Федорівні.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, згідно сертифікату на право на земельну  частку (пай) гр. Свириду Анатолію Васильовичу.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

13. Про надання дозволу ПрАТ «Рівнеобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ЗТП-389 на території Немовицької сільської ради. 

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

14. Про внесення змін в рішення сільської ради від 25.04.2023 №1390 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність земельної ділянки приватної власності».

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (КВЦПЗ-03.02) (дитячий садочок) «Росинка»

с. Зносичі комунальної власності Немовицької сільської ради.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корінець Олександру Юрійовичу площею 0.2500 га, яка розташована в селі Тинне вулиця Садова, 39 Сарненського району Рівненської області.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кірковій Марії Василівні площею 0.2500 га, яка розташована в селі Немовичі вулиця Вишнева, 15 Сарненського району Рівненської області.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Васильчику Віктору Васильовичу площею 0.2500 га, яка розташована в селі Немовичі вулиця Свободи, 2 Сарненського району Рівненської області.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Антонець Тамарі Олександрівні площею 0.2500 га, яка розташована в селі Тинне вулиця Пушкіна, 2а Сарненського району Рівненської області.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Томчук Марії Іванівні площею 0.1878 га, яка розташована в селі Немовичі вулиця Миру, 21 Сарненського району Рівненської області.

                                             Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь