Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

Дата: 12.05.2023 10:08
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я» є етапом Всеукраїнського фестивалю-конкурсу і щорічно проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді, організації змістовного дозвілля.

До 10 травня проходив відбірковий етап конкурсу в громаді, на який було представлено виступи команд зі Зносицького та Немовицького ліцею.

Команди продемонстрували свої вокальні, хореографічні, спортивні, акторські здібності. Виступи мали агітаційний зміст, а учасники активно пропагували й закликали всіх вести здоровий спосіб життя.

Кращою у літературно-музично-спортивному конкурсі, за оцінкою журі, стала команда Немовицького ліцею – «ENERGY», яка і представить нашу громаду на обласному етапі.

Обидва колективи відзначилися емоційністю, яскравістю виступів учасників, гарною акторською грою, глибиною розкриття теми. Дякуємо всім учням, їхнім керівникам за участь у фестивалі та пропаганду здорового способу життя серед учнівської молоді та патріотичну налаштованість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь