Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Привітання з храмовим святом

Дата: 06.05.2023 04:10
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

6 травня християни вшановують пам’ять святого великомученика Георгія Переможця. Святому Георгію моляться про збереження врожаю, здоров’я худоби, захист від стихії, про легку і благополучну військову службу. А також звертаються з проханням про здоров’я душевне та тілесне, про родючість землі, про допомогу і заступництво у боротьбі з ворогами рідної землі.

Це свято є храмовим для жителів села Зносичі Немовицької територіальної громади. Від щирого серця вітаю всіх зносичан. У цей непростий час бажаю вам не втратити духовну силу, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє.

Нехай це величне свято принесе добро і світло до ваших родин, затишок та Господню благодать і наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові. Нехай Георгій Переможець заступиться за увесь багатостраждальний український народ, випросить миру і спокою на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих мрій.

Нехай Господь обдаровує всіх вас многими літами, міцним здоров’ям, духовною силою, наснагою, дарує свою допомогу у щирій праці на славу нашої громади та всієї України.

З повагою

Немовицький сільський голова                                                         Олександр ТРОХИМЕЦЬ          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь