A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Єднання, підтримка, допомога – шлях до Перемоги

Дата: 01.05.2023 17:23
Кількість переглядів: 911

Українці – сміливі та прекрасні! Ми спільно воюємо проти ворога, кожен на своєму фронті. З першого дня повномасштабної війни дуже важливою є допомога нашим захисникам, які щодня ризикуючи власним життям захищають кожного з нас, нашим цивільним людям, які опинилися у пастці в містах в облозі, а також у районах, близьких до лінії фронту, виснажені та позбавлені основних засобів, необхідних для виживання, та потерпають від постійних бомбардувань.

Жителі Немовицької громади неабияк допомагають тримати тил. Наприкінці минулого тижня, з метою доставки допомоги прифронтовим лікувальним закладам та безпосередньо нашим захисникам, сільським головою Олександром Трохимцем спільно з волонтерами громади Михайлом Сірком та Володимиром Саванчуком було здійснено чергову поїздку до східних областей нашої країни. Зокрема, було доставлено продукти харчування, засоби гігієни та обладнання для харчоблоків лікувальних закладів.

Важливим на сьогодні є те, що незалежно від віросповідання та конфесійної приналежності всі жителі громади об’єдналися задля спільної мети – допомагати захисникам, які відстоюють нашу Незалежність. Щира вдячність прихожанам православних церков, Церкві Божій Християн Суботнього Дня, Церкві Християн Віри Євангельської та всім небайдужим громадянам, які мають активну життєву позицію та оперативно відгукуються на кожен клич про допомогу.

Працівники медичних закладів та військові дякують за надану допомогу, але насправді ми висловлюємо щиру вдячність їм за стійкість, незламність, хоробрість, адже завдячуючи таким людям, наша країна втримала своє право на Волю і щоденно наближається до Перемоги.

Під натиском ворога українське суспільство не зламалось, а прагнення людей жити вільно лише посилилось. Тримаємо волонтерський фронт та впевнено крокуємо разом до Перемоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь