Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання Госпітальної Ради в Острозі

Дата: 30.03.2023 16:54
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Сьогодні знакова подія для нашої області, засідання Госпітальної Ради в Острозі,де взяли участь головний лікар КНП"Немовицький ЦПМСД" Людмила Генько спільно з головою Немовицької сільської ради Олександром Трохимцем за головуванням міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, голови Національної служби здоров’я України Наталії Гусак, голови РОВА Віталій Коваля, Голови Госпітальної Ради Сергія Подоліна ,голови Рівненської облради Андрія Карауша, директора Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Олега Вівсянника та ректора НУ "Острозька академія "Ігора Пасічника.

Віктор Ляшко представив присутнім нові підходи до формування спроможної мережі закладів охорони здоровʼя в госпітальному окрузі, які повинні базуватися на трьох ключових аспектах надання медичної допомоги:

▪️доступність,

▪️якість,

▪️безоплатність.

Реформою передбачено, що найпростіші захворювання лікуватимуться якомога ближче до пацієнта, в загальних лікарнях. У разі складніших проблем зі здоровʼям – пацієнт потраплятиме у кластерні та надкластерні лікарні, які надаватимуть більш високоспеціалізовані послуги.

Багато залежить від самих громад, ініціативи і менеджменту медзакладів. І тут важлива постійна співпраця для досягнення позитивного результату.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь