A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

14 березня - День українського добровольця

Дата: 14.03.2023 10:06
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Дата 14 березня вибрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону, який вирушив на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

З 24 лютого 2022 року Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися кращі сини і дочки України, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист рідної землі. Нині добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив лави Збройних Силу України; ті, хто допомагає захисникам і готовий приєднатися до їхніх лав завтра. Наша готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою нашої перемоги.

Щиро вдячний всім представникам нашої громади, які у надзвичайно складних умовах боронять від ворога Батьківщину. Ми пишаємося і цінуємо мужність кожного з Вас й просимо Бога, щоб оберігав Вас та допоміг пройти тяжкі випробування війни. Ваша мужність та відданість ідеалам свободи та незалежності вражають і надихають! Бажаю Вам міцного здоров’я, терпіння, удачі та наснаги.

Вічна пам’ять і слава полеглим Героям!

Слава Україні!

 

Сільський голова                                                Олександр ТРОХИМЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь