A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 09.02.2023 18:19
Кількість переглядів: 103

9 лютого 2023 року, головним спеціалістом відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Антоніною АРТЕМЕНКО здійснився черговий плановий виїзний прийом громадян жителів нашої територіальної громади.

У ході виїзного прийому до фахівця Пенсійного фонду звернулось 35 жителів громади. Це пенсіонери, які перебувають на обліку в управлінні, та майбутні пенсіонери. Під час проведення особистого прийому ставились питання щодо роз’яснення окремих норм чинного пенсійного законодавства, визначення права на призначення та перерахунок пенсій, отримання пенсійних посвідчень, тощо. Всі порушені питання вдалося вирішити під час проведення прийому. 

Нагадуємо, що  прийом громадян з пенсійних питань працівниками  відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області проводиться у  другий четвер місяця з 10.00 год. до 14.00 год в адмінприміщенні сільської ради за адресою: с.Немовичі, вул.Центральна, 4.

Дякуємо Головному управлінню Пенсійного фонду України в Рівненській області за сприяння у вирішенні питань, які виникають  у жителів громади працючих та які на заслуженому відпочинку.

Фото без опису
 

Фото без опису
Фото без описуФото без описуВі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь