A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Візит сільського голови Олександра ТРОХИМЦЯ до Церкви Божої Християн Святого Суботнього Дня

Дата: 06.01.2023 11:39
Кількість переглядів: 141

Фото без опису   Фото без опису

      В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

    Напередодні новорічно-різдвяних свят, 30 грудня 2022 року, сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ, під час робочого візиту до смт. Буштино Закарпатської області, висловив подяку релігійній громаді Церкви Божої Християн Святого Суботнього Дня, за допомогу у формуванні та доставці гуманітарного вантажу для звільненої від російської окупації Станіславської територіальної громади Херсонської області в рамках проекту «Рівненщина – Херсонщині».

      Сільський голова особисто висловив слова вдячності та вручив подяки пресвітерам Церкви Божої Християн Святого Суботнього Дня  Павлу РИШКУ та  Віталію ЧОНЦІ, за високий патріотизм, активну участь у волонтерській діяльності  та  допомогу  медикаментами, одягом, продуктами  харчування для  воїнів  ЗСУ.

        Олександр ТРОХИМЕЦЬ зазначив, що надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь