Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ЗВЕРНЕННЯ НЕМОВИЦЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ЩОДО СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

Дата: 26.10.2022 12:50
Кількість переглядів: 784

       Шановні жителі громади!

Протягом останнього тижня у багатьох регіонах нашої країни виникли проблеми з безперебійним забезпеченням електроенергії, через що наразі дуже необхідно економити електроенергію. Завдяки героїзму енергетиків відновити енергопостачання вдалося в рекордно короткі терміни, проте в поточних умовах треба завжди бути готовими до нових атак ворога, відповідно – і до проблем з електроенергією. Саме тому споживачі повинні допомагати енергетикам: раціонально використовувати електроенергію та зберігати тепло, аби полегшити балансування енергосистеми і дати спеціалістам час на її відновлення у разі нових пошкоджень.

Тривалість відключення електроенергії залежить від багатьох факторів, а саме:

  • темпів виконання ремонтних робіт;
  • зменшення споживання електроенергії;
  • відсутність нових ушкоджень та аварійних відключень.

Постачання електроенергії за графіком продовжуватимуться, оскільки це вимушений крок! ОРІЄНТОВНО тривалість планових віялових  відключень  становить до 3-х годин. Якщо електроенергія відключена довше, це означає що  стабілізаційні заходи економії не достатні, в такому випадку спрацьовує аварійне автоматичне відключення!  На тих лініях де розташовані об’єкти критичної інфраструктури  відключення електроенергії не здійснюється з об’єктивних підстав!

Просимо з розумінням ставитись до ситуація яка склалася, енергетична система країни працює в  екстремальних  умовах воєнного часу, тож просимо   набратися терпіння та впевнено разом долати  виклики сьогодення!

Виконавчий комітет Немовицької сільської ради не має повноважень та не  впливає на ситуацію яка склалася, оскільки  Рівнеобленерго в ручному режимі збалансовуватиме подачу живлення залежно від перевантажень в кожній окремій громаді.

Наявність  електропостачання  залежить від кожного з нас. Закликаємо усіх до свідомого споживання електроенергії та до енергоощадності, саме  так ми зможемо допомогти відновитися Єдиній  енергетичній системі України, уникнути аварійних автоматичних відключень та швидше наблизити нашу спільну омріяну Перемогу над ворогом!

 

Немовицький сільський голова                     Олександр ТРОХИМЕЦЬ

Фото без опису

                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь