A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини тижня в Немовицькій громаді

Дата: 11.09.2022 10:23
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Завершився тиждень в Немовицькій громаді з приємних новин. Після проведення додаткових заходів з підготовки укриттів, повторно були здійснені виїзди комісії за участю представників ДСНС та Держпродспоживслужби. За результатами якого укриття, що використовуватиметься для учасників освітнього процесу в селі Катеринівка та укриття яке орендуємо в селі Немовичі для учнів 1-3 класів отримали висновки як обмежено готові і є придатними до використання. Тому уже з понеділка учні Катеринівської початкової школи зможуть очно відвідувати заклад, а учні 1-3 класів Немовицького ліцею будуть навчатися за змішаною формою. Роботи над укриттями тривають, і є головним завданням на сьогодні. Адже ніякі технології дистанційної освіти не замінять очного навчання та живого спілкування.

Країна є сильною і розвиненою коли в ній живуть освічені люди. Час не стоїть на місці, і на жаль ми живемо в складний період бойових дій на території України, але ми маємо докласти максимум зусиль, аби не пропустити важливої складової розвитку дитини – освіту, але звичайно ж в безпечних умовах.

Також в селі Немовичі облаштовано сміттєзвалище. Впродовж тижня тривають роботи по благоустрою населених пунктів Немовицької сільської ради. Здійснюється обкошування та прибирання узбіч центральних доріг громади, людьми які знаходяться на громадських роботах від центру зайнятості за співфінансування Немовицькою сільською радою.

На жаль, на тижні в громаді загострилася проблема паління сміття та сухої рослинності. Надходять численні скарги від жителів. Згідно з чинним законодавством, спалювати суху рослинність ЗАБОРОНЕНО. Адміністративна відповідальність: статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за самовільне випалювання рослинності, або її залишків передбачено накладення штрафу. Будьмо свідомими громадянами, не наражаймо себе на неприємності, поважаймо і бережімо здоровя один одного.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь