A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Війна забирає найкращих...

Дата: 03.07.2022 13:10
Кількість переглядів: 8448

Фото без опису

Війна забирає найкращих… Таким був Михайло Леончук, 34-річний уродженець села Зносичі, життя якого 30 червня обірвалося у Луганській області. Вчора ця страшна звістка нестерпним болем обпекла зносичан та всіх хто знав Михайла.

Росія забрала у батьків вдячного сина, у дружини – люблячого чоловіка, у двох маленьких діток – турботливого батька. Вона забрала брата і вірного друга. Вона забрала молоде життя.

З перших днів війни Михайло служив у територіальній обороні міста Сарни, потім проходив підготовку на одному з військових полігонів, а згодом виконував бойове завдання на території Луганської області.

Життєва дорога Михайла Леончука була короткою, але заслуговує найбільшої шани і поваги. Він був добрим, порядним, привітним, взірцевим сім’янином, чудовим батьком, спортсменом, справжнім другом, завжди готовим прийти на допомогу. Він був справжньою Людиною, справжнім чоловіком, і загинув він, так само як і жив, з гідністю, захищаючи Батьківщину. Михайло віддав своє життя заради нашого майбутнього, щоб всі ми могли жити вільними людьми в незалежній і демократичній державі. Цього росії пробачити ніколи не можна! І не пробачимо!..

Щирі співчуття родині загиблого і сили витримати непоправну втрату. Герої не вмирають, вони назавжди у наших серцях. Вічна пам'ять і спокій нашому Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь