Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про впорядкування сміттєзвалища

Дата: 03.06.2022 11:38
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

1-2 червня 2022 року Немовицькою сільською радою здійснювалися роботи по впорядкуванню сміттєзвалища села Немовичі. Найбільша затрата часу припала на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ.

Оскільки вивезене сміття у невстановлені місця призводить до забруднення території та має негативний вплив на довкілля, це створює загрозу здоров’ю населення та навколишньому природному середовищу, а також спотворює естетичний вигляд прилеглих територій.

З метою припинення подальшого забруднення навколишніх територій та виникнення несанкціонованих сміттєзвалищ Немовицька сільська рада звертається до мешканців громади з проханням вивозити сміття до облаштованого сміттєзвалища в межах визначеної території.

Також накопичене в господарстві сміття, попередньо запакувавши його в мішки, можна винести на вулицю, звідки воно централізовано вивозиться відповідно до графіку, який завчасно публікується у соцмережах.

Сподіваємося на добропорядність мешканців, які нарешті усвідомлять, що порушення державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів караються за ст. 152 КУпАП, яка передбачає штраф від 340 до 1360 грн.

Закликаємо Вас не засмічувати рідне село!

Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять!

Зробимо нашу громаду чистою та комфортною разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь