Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

21 травня - День Європи

Дата: 21.05.2022 08:45
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Цьогоріч Україна відзначає День Європи 21 травня у стані повномасштабної війни проти російського агресора. Сьогодні Європейський Союз стоїть пліч-о-пліч з Україною, надаючи всебічну підтримку Україні та українцям від військової до гуманітарної. Мільйони громадян знайшли прихисток від війни у країнах ЄС.

Це день єдності України та Європейського Союзу перед обличчям спільної загрози. Ми разом є потужною силою для оборони цінностей вільного демократичного світу, таких як верховенство права, повага до людської гідності, свобода, демократія, рівність та повага до прав людини.

Україна інтенсифікувала рух до членства в ЄС, подавши заявку на вступ. Наша ціль - якнайшвидше отримання статусу кандидата в члени ЄС як офіційного закріплення прагнень українців.

Після перемоги України, наша країна відкриє величезні можливості для європейських компаній інвестувати у масштабне відновлення та реконструкцію країни. Більше того, Україна – це масштабний ринок споживачів. Наша країна також є чудовим місцем для бізнесу з ЄС, який постраждав від санкцій проти росії, що дозволяє їм перенести свої потужності та діяльність у демократичну та європейську Україну.

ЄС продовжує пропонувати політичну, фінансову та гуманітарну допомогу Україні.

Українці мають право на тимчасовий захист в будь-якій країні ЄС, що відкриває дозвіл на проживання, доступ до ринку праці та житла, медичну допомогу та доступ до освіти для дітей.

Ми і надалі разом робитимемо все для перемоги українського народу. І віримо, що це вже незабаром…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь