A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Щодо проведення планових ремонтних робіт доріг

Дата: 24.05.2022 15:30
Кількість переглядів: 869

Війна внесла свої корективи у роботу різних галузей нашого регіону та всієї країни в цілому. Не виключення й дорожня галузь. Ремонт доріг – пріоритетний напрямок розвитку нашої територіальної громади. У кожному населеному пункті є проблемні дороги, які  потребують ремонту та догляду.

Нажаль, у цьому році плановий весняний ремонт доріг Немовицької сільської ради з відомих усім нам причин відтермінувався.

На минулому тижні завершилися роботи по поточному ремонту проблемних ділянок вуличних доріг без твердого покриття та доріг з білощебеневим покриттям, а саме завезення ям щебенево-відсівною сумішшю на дорогах у селах Тинне та Гута-Перейма. Це стало можливим завдяки тому, що суміш була закуплена завчасно, а саме у кінці 2021 року, оскільки на даний час закупівлі сільською радою товарів, робіт і послуг суттєво обмежені.

На даний час продовжуються роботи з ремонту вуличних доріг по населених пунктах громади, зокрема проводяться роботи із грейдерування.

Станом на сьогодні завершено грейдерування доріг у селі Тинне, продовжуються роботи у селі Зносичі та з подальшим переміщенням у села Немовичі, Катеринівка та Гута-Перейма.

Висловлюємо щиру вдячність всім небайдужим місцевим жителям громади, які долучилися та долучаються до проведення ремонтних робіт у нашій громаді та просимо всіх жителів громади віднестися з розумінням до ситуації з дорогами, оскільки на сьогоднішній день суттєво обмежені проплати, що не дозволяють в повному обсязі закупити матеріали для ремонту та оплатити послуги. Ми робимо усе можливе для вирішення даної проблеми.

Фото без опису Фото без опису

 Фото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь