Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Свято Миколая для дітей соціально вразливих категорій

Дата: 23.12.2021 16:16
Кількість переглядів: 966

Фото без опису

23 грудня 2021 року в Немовицькому будинку культури було проведено свято «Святого Миколая» для дітей учасників АТО, дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в нашій громаді.   

Зі святковими привітаннями до дітей та їхніх батьків звернулася начальник служби у справах дітей Немовицької сільської ради Світлана Панасюк. Від щирого серця вона привітала дітей зі святом, побажала їм міцного здоров’я, благополуччя, успіхів та натхнення в навчанні.  

Учасники художньої самодіяльності Немовицького будинку культури організували для дітей святково-розважальну програму. Діти були не лише глядачами, а й учасниками свята – брали участь у різноманітних конкурсах, розважалися, танцювали, співали. Найактивніші отримали від Святого Миколая подарунки та солодощі. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Висловлюємо щиру вдячність приватним підприємцям Мичці Ю.В. і Пацьолі В.М. за надані подарунки для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь