A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся концерт з нагоди Дня підприємця

Дата: 06.09.2021 11:55
Кількість переглядів: 1397

Фото без опису

5 вересня в Зносицькому будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт з нагоди Дня підприємця.

Традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійснені економічних реформ в Україні. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

Зі словами привітань до присутніх підприємців звернулися голова Немовицької сільської ради Олександр Трохимець, заступник сільського голови Сергій Мичка та староста села Зносичі Галина Барановська.

За активну громадську діяльність, співпрацю, допомогу у вирішенні актуальних проблем громади та з нагоди Дня підприємця грамотами сільського голови були нагороджені Бакунець Андрій Михайлович, Матюк Іван Іванович, Мичка Сергій Станіславович, Мичка Юрій Васильович, Постайчук Микола Андрійович, Линка Костянтин Миколайович.

Весело та радісно пройшло свято, яке підготували та провели аматори сцени Зносицького, Тинненського, Немовицького будинків культури. Виконавці вражали своїми талантами та подарували гарний настрій всім присутнім.

Підприємницька діяльність – нелегка справа, але наполегливість та новаторство, невгамовність та ентузіазм підприємців нашої громади сприятиме подальшому розвитку приватної ініціативи та підвищенню добробуту населення нашої громади.

Щиро бажаємо Вам нових досягнень, добросовісних конкурентів і сприятливої соціально-економічної атмосфери. Нехай започатковані Вами справи будуть успішними! Миру і злагоди, щастя і здоров’я Вам та Вашим родинам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь