A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Запрошуємо всіх бажаючих жінок Рівненської області, які мають бізнес ідею

Дата: 12.07.2021 10:31
Кількість переглядів: 770

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Запрошуємо всіх бажаючих жінок Рівненської області, які мають бізнес ідею, бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, до участі у проекті!

Міжнародна організація праці (МОП) та Програма розвитку Організації Об’єднаних націй в Україні (ПРООН) запрошує жінок до участі у проєкті “Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні”. Проєкт реалізується у двох цільових регіонах – Рівненська та Сумська області.

Зацікавленим учасницям з усієї Рівненської області Проєкт пропонує подати заявку на безоплатні триденні тренінги за методикою МОП “Розпочни свій бізнес”. Навчання пройдуть в липні, для зручної локації обрані міста: Рівне, Корець та Дубно.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Всі бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/3h3Bcog. Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів впроваджує “Ресурсний центр ГУРТ” спільно з тренерами РВСБ.

Ті учасниці тренінгів, які розроблять найбільш перспективні бізнес-плани, отримають менторську підтримку для їх реалізації зі створення нових або розвитку існуючих ММСП, включаючи перехід до більш стійких бізнес-моделей, що допоможуть просуватися в новому посткризовому бізнес-середовищі.

Джерело: Департамент економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь