A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Свідоцтво про народження відтепер можна отримати Укрпоштою завдяки «єМалятко»

Дата: 08.06.2021 08:45
Кількість переглядів: 616

Замовити доставку свідоцтва про народження відтепер можна Укрпоштою. Послуга доступна для всіх батьків новонароджених, які отримують послугу єМалятко. Це зручно та допомагає уникнути зайвих соціальних контактів.

За рік існування сервісу єМалятко вже понад 125 тисяч українців подали заявки. 83% батьків реєструють народження дитини саме через єМалятко. Тепер отримати свідоцтво про народження можна без відвідування жодних установ, а в поштовому відділенні або ж кур’єром додому. Вартість 46 і 66 грн — відповідно. Оплата готівкою здійснюється при отриманні замовлення. Терміни доставки — до 2-х днів у межах області та до 3-х днів у межах України з моменту оформлення свідоцтва у відділі ДРАЦС. 

“Ціль Мінцифри — комфорт та безпека кожного українця з перших хвилин життя. У жовтні минулого року ми запустили комплексну послугу єМалятко і нею скористалися понад 125 тисяч українців. Сьогодні разом з партнерами запускаємо першу в історії України доставку державних документів і робимо послуги для батьків ще зручнішими. Відтепер не потрібно стояти в чергах - кур’єр доставить свідоцтво про народження одразу до дверей. Ціль Мінцифри — зробити всі держпослуги такими самими швидкими та комфортними”, — заявив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь