A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Підтримуємо Сергійка!!!

Дата: 02.06.2021 15:21
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для найменших діток, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, дбати про їх здоров’я, щастя, дати їм можливість вчитися, займатися улюбленою справою і в майбутньому стати хорошими батьками і громадянами своєї країни. Тому ми знову нагадуємо про маленького мешканця нашої громади Сергійка Пецькова, який по дорослому бореться з хворобою, і ми можемо йому допомогти – разом зібравши кошти. Тому, з метою підтримки сім’ї Пецькових, було організовано ярмарки-продажі.

Ми дякуємо усім, хто долучився до хорошої справи. Дякуємо жителям Немовицької громади за кожну гривню. Особливо дякуємо оздоровчому комплексу "НЕМО", волонтерам – Савчиній Марині, Михновій Тетяні, Гедзик Мирославі, Цицюрі Ларисі, Яковець Лесі, Васильчик Оксані, Кірковій Марії, Малаш Тетяні, Тітечко Антоніні, Валько Людмилі, Крат Антоніні, Боровик Ользі за виготовлені прикраси, іграшки, спечені печива, торти, еклери та інші порційні солодощі, які наповнили ці ярмарки гарним товаром, виручені кошти від якого підуть на хорошу справу.

Сергійку Пецькову бажаємо сили, Божого благословення, найскорішого одужання та віри, що всі негаразди його оминуть. Всім нам здоров'я, миру, злагоди, милосердя та єдності у хороших правах. 

Добро повертається сторицею! У кожного небайдужого, сім’я просить молитви за Сергійка. Тих, хто має змогу допомогти фінансово і не встиг долучитися до ярмарку, просимо скидати кошти на картку Приват банку

4149 4991 3924 1218

5168 7520 1051 5107 Пецькова Валентина (мама Сергійка), адже лікування дороговартісне, складне, і родина не знає, що може трапитись наступної миті.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь