A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

"Молодь обирає здоров'я"

Дата: 14.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 3521

Фото без опису

Якщо ви вирішили змінити своє життя, то почніть з найголовнішого – навчіться вести здоровий спосіб життя. Це непроста, але вдячна справа. Адже саме здоров’я є тим чарівним ключем, що відкриває двері можливостей і створює орієнтири на майбутнє.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров'я» проводиться щорічно з метою популяризації  та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.

12 травня 2021 року відділом освіти, культури та з питань сімї, молоді та спорту Немовицької сільської ради були підведені підсумки відбіркового етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» (дистанційно).

У фестивалі взяли участь 3 команди від закладів загальної середньої освіти Немовицької сільської ради:

– команда  «Non Stop», Тинненської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

– команда  «Зеніт», Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів;

– команда  «Energy», Немовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів;

Команди продемонстрували свої вокальні, хореографічні, спортивні, акторські здібності. Виступи мали агітаційний зміст, а учасники активно пропагували й закликали всіх вести здоровий спосіб життя.

Кращою у літературно-музично-спортивному конкурсі, за оцінкою журі, стала команда «Non Stop» Тинненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце, і представить нашу громаду на обласному етапі. ІІ місце отримала команда «Energy», Немовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – команда «Зеніт», Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На конкурс також були подані плакати та фото, що висвітлюють питання здорового способу життя. І найкращими є роботи Самойлик Софії, учениці Тинненської ЗОШ І-ІІІ ст.

Колективи всіх закладів освіти відзначилися емоційністю, яскравістю виступу учасників, гарною акторською грою, глибиною розкриття теми. Дякуємо всім учням, їхнім керівникам за участь у фестивалі та пропаганду здорового способу життя серед учнівської молоді.

Безперечно, що подібні заходи в невимушеній формі формують модель молодої людини, здатної розумно і систематично дбати про здоров’я, пропагувати здоровий спосіб життя, успішно будувати омріяне майбутнє.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь