A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про екологічну акцію "Озеленення планети"

Дата: 12.04.2021 14:34
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

Немовицька територіальна громада долучилася до глобального екологічного проєкту "Озеленення планети", в рамках якого планується висадити 100 мільйонів дерев протягом трьох років в більше ніж 100 країнах світу, в точу числі й в Україні.

8 квітня голова громади Олександр Трохимець, голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан висадили біля Немовицького будинку культури саджанці ялиці, туї та ялини.

10 квітня до акції долучилися жителі села Тинне. Було озеленено сільський парк. Загалом висадили понад 40 дерев та кущів, зокрема клени, ясени, ялівці, катальпи. З організацією допомогли староста Олександер Омельковець та місцеві депутати Немовицької сільської ради.

Цього ж дня голова Немовицької сільської ради Олександр Трохимець спільно із заступником Сергієм Мичкою долучилися до висадки дерев, що здійснювалася працівниками Немовицького лісництва на спеціально відведених ділянках.

Дякуємо всім небайдужим жителям громади, які долучилися до акції, адже навіть одне посаджене дерево – це невеликий, але важливий внесок для збереження планети. Тільки разом ми зробимо нашу планету кращою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь