Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

152 випускники залишили стіни закладів освіти Немовицької громади та отримали путівку в доросле життя!

Дата: 29.07.2020 14:20
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Навчальний рік, що завершився, безумовно, увійде в історію освітньої галузі через ті особливості, що мали місце: карантин, масове дистанційне навчання дітей, новації в державній підсумковій атестації та зовнішньому незалежному тестуванні тощо. Та попри все це, отримання документа про відповідний рівень освіти – було і залишається усталеною нормою.

Цьогоріч із закладів освіти Немовицької сільської ради випустилось 152 одинадцятикласники, із них семеро отримали золоті медалі, один – срібну, що є високим показником успішності наших випускників.

У зв’язку з карантином випуск пройшов із дотриманням соціальної дистанції та інших карантинних обмежень. Звісно, він дещо змінив форму проведення урочистостей, але традиційні привітальні слова від директорів шкіл, голови Немовицької сільської ради, начальника відділу освіти, культури та з питань сім'ї, молоді та спорту Немовицької сільської ради, перших вчителів, класних керівників і батьків,  позитивні емоції, пластикові свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, медалі, похвальні листи та грамоти з подарунками від голови ОТГ медалістам і пам’ятне фото на згадку про шкільні роки – це все випускники отримали. 

Бажаємо щасливої дороги нашим випускникам у доросле життя!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь