Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Зі святом!!!

Дата: 26.06.2020 16:57
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

В цьому році День Конституції України співпав з одним з найяскравіших та динамічних свят - Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня.

В нашій громаді живе та творить прекрасна молодь: розумна, активна, цілеспрямована. Вони активно заявляють про себе в спорті, в роботі, в навчанні, творчості. Для молодості немає нездійснених мрій, головне, впевнено йти до своєї мети. Від Вас шановна молодь, Вашої наполегливості та свідомості, вибору особистого життєвого шляху залежить не тільки Ваша доля, а й доля нашої громади та всієї країни. Тож, вітаючи нашу юнь, хочеться щиро побажати їй насолоджуватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди бути веселими, безпосередніми, завзятими до будь-яких справ.

Сердечно бажаю всім мешканцям громади процвітання, невичерпної енергії, міцногго здоров’я, творчого натхнення, добробуту й затишку у Ваших оселях, сімейного щастя, життєвих гараздів та мирного неба!

Окремі слова привітання та вдячності висловлюємо справжнім захисникам Конституції України та її незалежності - українським воїнам, які сьогодні боронять незалежність, державний суверенітет та недоторканність наших кордонів. Здоров’я Вам, витримки, стійкості, добра, миру і родинного затишку.

Слава Україні!

 

З повагою, сільський голова                                                    Віктор САВЧИН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь