A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новий механізм виплати пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Дата: 22.06.2020 08:44
Кількість переглядів: 460

Фото без опису?Новий механізм виплати пільг на оплату житлово-комунальних послуг, який запроваджено в Україні з 1 жовтня 2019 року, дозволяє пільговикам заощадити частину коштів і залишити їх собі.

?Як це діє?

? В залежності від того, у якій формі ви отримуєте виплату пільги: у готівковій чи безготівковій формі. Зокрема, якщо у готівковій – після повного розрахунку з надавачами послуг ви можете залишити зекономлену готівку собі; якщо у безготівковій – всі зекономлені кошти ви можете отримати лише після завершення опалювального періоду (з 1 червня поточного року).

?Яким чином?

? Якщо ви маєте рахунок в Ощадбанку, то ці кошти будуть зараховані на нього. Якщо ви не маєте рахунку – то ви можете його відкрити з червня по 20 грудня поточного року і на нього будуть зараховані ці гроші.

Для отримання зекономлених коштів пільговику слід звернутись до 20 грудня поточного року із заявою до АТ «Ощадбанку» та відкрити картковий рахунок.

?Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації наголошує, що усі зекономлені кошти будуть збережені в облікових записах пільговиків до 20 грудня 2020 року.

?Нагадаємо, що при запровадженні нового механізму виплати пільг на оплату житлово-комунальних послуг, порядок розрахунку пільги залишився майже незмінним.

Більш детально з даним порядком можна ознайомитись за посиланням: https://www.facebook.com/167095867019260/posts/956018854793620/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь