Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Пропуск іноземців в Україну відновлено

Дата: 15.06.2020 14:36
Кількість переглядів: 369


Фото без описуЗгідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України № 477 від 12 червня 2020 року Держприкордонслужба України відновила пропуск іноземців на в’їзд в Україну.

    Наголошуємо, що згідно з вимогами постанови КМУ від 12 червня 2020 року № 480 забороняється перетин державного кордону іноземцями без поліса страхування витрат, пов’язаних з лікуванням COVID-19, обсервацією.

     Наразі прикордонне відомство України очікує на надходження від Міністерства охорони здоров’я «Переліку держав із значним поширенням COVID-19». До надходження такого переліку на територію України будуть пропускати іноземців, які дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома». Для прийняття рішення щодо обсервації іноземців, які не дали згоди на самоізоляцію, прикордонники будуть інформувати компетентні органи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь