A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відсвяткували ювілеї!

Дата: 04.06.2020 10:54
Кількість переглядів: 1220

Ювілей Дня народження свято найважливіше. Погодьтесь, що не щороку виповнюється дев’яносто, дев’яносто п’ять. Окрім того, святкування "круглої" дати частіше за все стає початком нового етапу в житті ювіляра.

З іншого боку, свої ювілеї навіюють певний сум, ностальгію за прожитим, за тим, чого не повернути. У такі моменти як ніколи важливо відчути підтримку близьких, згадати, що є люди, яким ти справді потрібен. Підтримуйте близьких, адже таких людей у вашому житті не так і багато.

Голова Немовицької сільської ради та працівники Немовицького будинку культури привітали з ювілейним Днем народження найстаршу жительку села Немовичі Яковець Олену Кононівну, якій виповнилося 95 років та найстаршого жителя села Немовичі Дячука Миколу Лукича – 90 р.

Також, напередодні привітали Цицюру Анастасію Петрівну з 90-то річчям, яка була учасницею фольклорного аматорського ансамблю «Терен» з самого початку його створення, а це з 1981 року.

Іменинникам побажали міцного здоров’я, щастя, злагоди й миру, а також подарували традиційну пісню «Многая літа», чим побажали відсвяткувати ще не один ювілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь