Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Режим надзвичайної ситуації на Сарненщині

Дата: 27.03.2020 10:24
Кількість переглядів: 425

Комісія з питань ТЕБ та НС Сарненського району прийняла рішення про запровадження надзвичайної ситуації в Сарненському районі.

     Рішення прийнято на підставі постанови Уряду.

     «Усі служби цивільного захисту населення Сарненського району працюватимуть у спеціальному посиленому режимі. Наголошу, що не варто плутати режим надзвичайної ситуації та надзвичайний стан. Режим надзвичайної ситуації не обмежує права та свободи громадян, а лише об’єднує зусилля для подолання небезпеки», - наголосив голова райдержадміністрації Олександр Кохан.

     Відповідно рішення всі карантинні обмеження продовжені на 30 днів до 24 квітня.

     Також комісія ухвалила:

     - призупинено продаж швидкої їжі та кави на АЗС;

      - дозволено працювати магазинам, які продають насіння, садовий матеріал та агрохімікати, за умови дотримання усіх санітарних та протиепідемічних норм, а також встановити режим роботи з розрахунку 1 відвідувач на 10 кв.м площі торгового залу та мінімальну відстань між персоналом і покупцем 1 м.

     - на території району діятиме 1 карантинно-поліцейський пост, де цілодобово чергуватимуть представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та медики, які проводитимуть температурний скринінг громадянам та перевірятимуть документи, з’ясовуватимуть  причину приїзду.

Джерело: sarny-rda.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь