A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся публічний звіт сільського голови перед громадськістю

Дата: 11.03.2020 10:53
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

8 березня, в приміщенні Немовицького будинку культури сільський голова Віктор Савчин звітував про роботу сільської ради у минулому 2019 році.

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед громадою її жителями. Голова щорічно виступає з публічним звітом про підсумки діяльності.

Мета публічного звіту - належне інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності відповідного органу виконавчої влади.

У вступному слові керівник органів місцевого самоврядування зазначив, що з метою вирішення актуальних питань життєдіяльності громади основні дії сільської ради зосереджені на організації виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку громади.

Характеризуючи досягнення, Віктор Савчин детально проаналізував роботу кожної галузі, подякував усім керівникам за добросовісне виконання поставлених завдань. А також зауважив, що у 2020 році доведеться докласти максимум зусиль, для того щоб вирішити ряд важливих завдань, які включені в програму соціально-економічного розвитку

В ході звіту сільський голова мав можливість підбити підсумки зробленого за минулий рік, а також мав чудову нагоду порадитись з 130 присутніми особами, щодо визначення пріоритетних напрямків діяльності сільської ради, зокрема с. Немовичі, на наступний рік.

Присутні на зібранні жителі села висловили свої пропозиції й зауваження. Так, зокрема, жителями Немович були озвучені звернення про необхідність ремонту частини дороги по вулиці Хміль, встановлення ліній електропостачання та трансформатора на вул. Захисників України, ремонту мосту через річку Случ, впорядкування громадських випасів, утилізації сміття в спеціально відведених місцях тощо. Секретар сільської ради занотував питання, які хвилювали присутніх і вони будуть розглянуті на засіданні виконкому.

 

На завершення сільський голова зазначив, що все, чого ми досягли – результат співпраці структурних підрозділів сільської ради, депутататів, членів виконкому та установ громади. Адже, втілення в життя наміченого можливе лише при умові дієвості всіх зацікавлених сторін.

 

ЗВІТ ГОЛОВИ

Додаток - Фінансові показники


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь